Medicin DK

Køb Modafinil (150mg, 200mg) Uden Recept i Danmark 2022

Der er kun en troværdig butik, hvor du kan købe Modafinil i Danmark.

Det er nemt at gøre, og hvis du søger at spare penge på din Modiodal og Mylan recept. Det vil ikke koste dig mange penge.

Der er et par ting, du måske vil vide.

Modafinil i Danmark
Køb af Modafinil i Danmark

Indhold:

 1. Hvad er Modafinil?
 2. Modafinil Lovlig
 3. Virkning: hvordan modafinil forbedrer din hjerne og humør
 4. Køb Modafinil
 5. Modafinil Doseringsvejledning

Hvad er Modafinil?

Modafinil er et smart lægemiddel, også kendt som en nootropisk. Det forbedrer din kognitive funktion på en række måder.

Modafinil står i en klasse for en række grunde:

 • Det er ikke en stimulans. Det gør dig ikke hurtig eller jitteragtig som de fleste klassiske stimulanter gør. Modafinil har heller ikke et crash eller tilbagetrækning.
 • Det er ikke vanedannende. Modafinil kan hjælpe folk med at forlade afhængighed.
 • Den har få eller ingen bivirkninger. Modafinil er meget sikkert.
 • Det virker. Rigtig godt. Disse modafinil giver dig overmenneskelig mental behandling, med få eller ingen ulemper.

Modafinil Lovlig

Danmark, Grønland og Færøerne klassificerer modafinil som receptpligtig medicin.

Denne etiket betyder at købe det online uden recept er teknisk ulovligt.

Imidlertid forfølger myndighederne sjældent nogen til at gøre det.

Jeg bliver i Danmark. Jeg købte modafinil mange gange tidligere. Jeg havde ingen problemer med toldvæsenet.

Du skal tjekke nogle ting, inden du træffer beslutning. Og derfor har denne artikel ALT.

Modafinils klassificering og lovlighed er forskellige i andre lande. Desværre kender jeg ikke alle de internationale love, der gælder for dette stof.

Jeg vil vise dig trin for trin hvordan man køber disse stoffer fra apotek på nettet, uden at føle sig snydt af sælgerne.

Modafinil sælges under produktnavnet Modiodal, og er opført på Wadas dopingliste. Som i henhold til reglerne for køb af receptpligtig medicin uden recept er det ikke tilladt at indføre dopingmidler. Det er tilladt at købe lægemidler på nettet i Danmark, hvis følgende betingelser er opfyldt:

 • Lægemidlet er til personlig brug (dvs. medicinsk brug til mig selv).
 • Lægemidlet skal købes lovligt i købslandet.
 • Import af narkotika pr. mail er kun tilladt fra lande inden for EØS, og du kan indtaste et maksimumsbeløb, der svarer til maksimalt tre måneders forbrug. En sådan import er ikke tilladt for personer under 18 år.
 • Lægemidler, der indeholder stoffer, der anses for at være stoffer eller stoffer, må ikke introduceres.
 • Lægemiddelimportøren skal kunne dokumentere til toldmyndighederne, at lægemidlerne er købt lovligt, og at lægemidlet er til eget brug (for eksempel ved recept eller lægeattest).

De har fået navne som smartdop, puggedop, hjernedop, akademisk dåb og præstationsdop. Og købt helt lovligt online.

Virkning: hvordan modafinil forbedrer din hjerne og humør

I modsætning til nogle smarte lægemidler er der en god mængde beviser til sikkerhedskopiering af virkningen af Modafinil.

Virkning:

 • En undersøgelse udgivet af University of Cambridge fandt Modafinil at være effektiv til at reducere impulsrespons, dvs. dårlige beslutninger.
 • Det viste sig at øge din modstand mod træthed og forbedre dit humør.
 • Modafinil forbedrer træthed, motivation, reaktionstid og årvågenhed hos raske voksne.
 • Modafinil forbedrer selv hjernens funktion i søvnberøvede læger.
 • Der er nogle tegn Modafinil hjælper kun personer med lavere IQ. Du kan opgradere din IQ.

Køb Modafinil

Alle Modafinil produkter du kan købe online er lavet af en af de to Indiske virksomheder (Sun Pharma og HAB Pharma).

Hvor du ønsker at købe Modafinil er mere om omdømme og pålidelighed af sælgeren og mindre om selve produktet.

Alle online butikker sender de samme piller lavet i de samme to fabrikker.

Lande som Tyskland, Sverige, Norge og de europæiske lande (EU) har strenge politikker. Nogle tillader ikke sælgere at sende lægemidlet. Du bliver nødt til at prøve andre leverandører, hvis dit foretrukne valg ikke sender til dit land.

Du ønsker at give dine penge til en leverandør, der er pålidelig og vil være der for dig, når du har brug for dem. Jeg fandt en Modafinil butik, der passer til dette mønster over tid. Det får tommelfingeren op fra folk på forskellige neotropiske samfund som Reddit. Jeg har også personligt bestilt produkt flere gange fra en online shop og var helt tilfreds med hvordan tingene gik. Bemærk: du vil opdage, at hver Modafinil sælger tilbyder en 15% til 35% rabat ved betaling med Bitcoin. Jeg har ikke drage fordel, primært fordi jeg var ligeglad med at finde ud af at bruge Bitcoin. Det viser sig, det er ret nemt og godt det værd. Alt du skal gøre er at bruge dit Visa, MasterCard eller enhver anden betalingsmetode med en tjeneste som CEXIO (der er flere Bitcoin-tjenester, men det er den, jeg begyndte at bruge). Betal med bitcoin ved kassen og spar med hver ordre.

Modafinil Køb: Forsendelse (levering) fra EU (Europa). Ingen toldkontrol.
Generisk (Varemærke) Blister (30 piller) Pris Bestil NU
Modafinil
(Modalert 200), SUN Pharma
200mg €69 KØB
Modafinil
(Waklert), SUN Pharma
150mg €69 KØB

100% penge tilbage garanti hvis pakken ikke modtaget.

Få din levering på så lidt som 5 dage (Danmark)

 • 1 blister = 10 pillerne
 • Modalert 200 pris = Waklert pris
 • Minimum ordre kombination er 2, for eksempel: 1 Modalert + 1 Waklert
 • Samlet mængde udgør den samlede pris, for eksempel 6 Modalert + 6 Waklert koster 1.29€ pr pille

Tip til nybegyndere: mix Modalert og Waklert i din ordre til at teste dem begge. Din ordre samlede pris forbliver den samme, uanset hvordan du blander.

Modafinil Doseringsvejledning

Modafinil (modalert, waklert) er taget en gang om dagen og er sikkert at tage uden at behøve mad før eller efter forbrug. Det skal indtages på samme tidspunkt hver dag. Det anbefales ikke at ændre tiden Modafinil tages dagligt uden godkendelse fra en læge. Selv, hvis du tager det for ikke-medicinske formål, er du sandsynligvis kun forbruge dem på en efter behov grundlag.

50mg Dosis

Hvis du har planer om at bruge Modafinil til at forbedre kognitive præstationer, anbefales det at starte med en lav dosis og opbygge gradvist. Målet bag Titrer opad er at opnå den ønskede effekt med den lavest mulige dosis. På denne måde får du alle de mentale ekstra fordele ved det smarte lægemiddel, samtidig med at sandsynligheden for bivirkninger reduceres.

Lav dosis Modafinil, normalt på 50mg, bør være nok til at nå de ønskede virkninger af lægemidlet for de fleste mennesker. Hvis du opdager, at 50mg ikke er tilstrækkeligt, eller hvis du mister fokus halvvejs gennem dagen, op dit indtag til 100mg næste gang. Den Modafinil 50mg dosis er ikke let at finde, når du bestiller online. Mange brugere vil købe en generisk som Modalert eller Waklert og bryde tabletterne til at kontrollere deres indtag.

100mg Dosis

For narkolepsi, 100mg er ordineret til at blive taget en gang om dagen, umiddelbart efter at vågne. For mental Enhancement og komme af med hjerne tåge, nogle mennesker oplever, at tage 50 mg ved at vågne og 50mg om eftermiddagen (100mg i alt) kan give årvågenhed i løbet af dagen. Opdelingen af doser er noget, du bliver nødt til at teste dig selv. Du kan enten forbruge hele beløbet første ting om morgenen eller split op indtag hele dagen. Se, hvilken der passer bedst til dig.

For at undgå potentielle faldgruber overstimulation, anbefaler vi ikke at tage nogen inden for 10-12 timers søvn. Modafinil 100mg dosis er lettere at finde end de lavere doser. Mærkenavne provigil, Alertec, og andre ofte kommer i 100mg og 200mg muligheder.

200mg Dosis

De fleste læger anbefaler en Modafinil 200mg dosis, én gang dagligt, ved behandling af døgnrytmen søvnforstyrrelser. Dette beløb er den mest almindelige dosering, at studerende og iværksættere forbruge til at nå deres kognitive ekstraudstyr og humør forbedring mål.

Som tidligere nævnt anbefaler vi, at du tager enten 50mg eller 100mg til din første dosis. Se, hvordan din krop reagerer, før stigende til 200mg. Denne dosis synes at være sweet spot for langt de fleste brugere. Det er normalt mere end nok til at forbedre fokus og koncentration, og øge produktiviteten.

400mg Dosis

Typisk, en Modafinil 400mg dosis er godt tolereret af patienter. Der er dog ingen konsistente resultater fra kliniske studier, der viser signifikante forskelle i virkningen af en 400mg-dosis sammenlignet med en 200mg dosis. De langsigtede bivirkninger med en så stor dosis er ukendte, så hvorfor risikerer det? Vores anbefaling er at blive under 200mg af Modafinil (Modalert 200) per dag.