Medicin DK

Om Medicin DK

Medicin DK har oprettet en organisation, som vi mener opfylder løftet om sundhedsinformation på internettet. Vi leverer troværdige oplysninger, støttende samfund og dybtgående referencemateriale om sundhedspersoner, der er vigtige for dig. Vi er en kilde til originale og rettidige sundhedsoplysninger samt materiale fra velkendte indholdsleverandører.

Medicin DK producerer originale, rettidige og autoritative oplysninger fra respekterede, troværdige kilder. Redaktionen har en streng praksis og dækker alle områder af sundhed og medicin, herunder sjældne sygdomme og tilstande - vi stræber efter at opnå dækning på tværs af alle områder af menneskers sundhed. Vores hovedindholdsområder omfatter:

Medicin DK-indholdspersonalet blander prisbelønnet ekspertise inden for journalistik, indholdsskabelse, fællesskabstjenester, ekspertkommentarer og lægeundersøgelser for at give vores brugere en række forskellige måder at finde, hvad de leder efter.

Og det tror vi kræver dedikerede, fuldtidsansatte fagfolk med topmoderne ekspertise inden for:

 • Nyhedsindhold produceres og kurateres dagligt af vores interne redaktionsteam. Over 17 artikler om dagen offentliggøres
 • Sundhedsnyheder for offentligheden
 • Referencemateriale dækker de problemer, der er vigtige for dig - produceret i huset og licenseret
 • Oprette og opretholde up-to-date medicinske reference indhold databaser
 • Opinionsfora - giver dig mulighed for at oprette forbindelse til andre brugere
 • Funktioner og dybdegående undersøgelsesrapportering om sundhed og livsstil
 • Medicinsk billedbehandling, grafik og animation
 • Fællesskaber
 • Live web events
 • Brugererfaring
 • Interaktive værktøjer
 • Vores bestyrelsescertificerede læger, prisbelønnede journalister og uddannede samfundsmedlemmer er udelukkende dedikeret til din daglige informationsoplevelse på Medicin DK. Vores indholdspersonale omfatter personer, der har avancerede grader i journalistik, medicinsk illustration, sundhedskommunikation, klinisk informatik, sygepleje og medicin. Medicin DK verificerer kvalifikationerne hos alle læger på webstedet; herunder sundhedspersonale, eksperter, redaktionelle fagfolk og bidragsydere med en speciallicens. Sundhedspersonale, herunder dem, der skriver, gennemgår og redigerer vores redaktionelle indhold samt fællesskabseksperter, underkastes godkendelsesbekræftelse af en tredjepart.

  De fleste af os hos Medicin DK Health har brugt hele vores karriere dedikeret til at hjælpe folk med at finde de sundhedsmæssige og medicinske informationer, support og tjenester, de har brug for - lige før der var et internet! Vi er dedikeret til at levere kvalitets sundhedsinformation og til at opretholde integriteten i vores redaktionelle proces.

  Så alvorligt som det handler om troværdighed, ved vi også, at sundhedspersonalet til tider kan og bør være engagerende, spændende og underholdende.

  Vi er stolte af at kende vores publikums behov og levere den mest passende oplevelse. Vi ved, at der er forskel på at bruge et sundhedssted for problemer med sundhedsproblemer (fx flat abs) vs. sundhedsforskningsbehov (f.eks. "Hvad er type 2 diabetes?") Vs. fællesskabsstøtte (f.eks. nogen andre har lyst til mig? ") vs. e-handel. Vores mission er at opfylde alle disse behov på de mest hensigtsmæssige måder.

  Vi er forpligtet til at forbedre vores hjemmeside. Vi vil fortsætte med at offentliggøre endnu mere indhold, lokalsamfund og tjenester, der hjælper dig med at gøre dit liv bedre, for at hjælpe dig med at finde vej, når du står over for beslutninger om sundhedspleje, og for at hjælpe dig med at føle dig bedre om dit helbred og din familie.

  Medicin DK ledelsesteamet har en enorm dybdegående viden og forståelse for deres respektive områder, med over 100 års kombineret erfaring med online sundhedsindholdsbranchen. Mens tempoet i forandring i den digitale forlagsverden fortsat udfordrer den traditionelle forlagsindustri, er online-eneste selskab - forblevet nimble og konsekvent fører vejen i online sundhedsforlag.