Medicin DK
 

Køb P-piller Online Uden Recept I Håndkøb (Prisfald 2019)

Hvor kan jeg købe p-piller online? Er p-piller i håndkøb? Ideen om at bestille p-pillen uden recept på nettet sikkerhed - uden at skulle køre til lægen - er fristende.

Prisfald 25% for 2019

Orale præventionsmidler, også kendt som kombination piller, er en af de mest foretrukne måde for kvinder at undgå uønsket graviditet. Online apoteket tilbyder de mest populære p-piller på markedet.

p-piller køb online uden recept
Køb p-piller online uden recept i Danmark

Hormonale svangerskabsforebyggende metoder er blandt de mest effektive og sikreste metoder til fødselskontrol nogensinde, og de utallige anvendelsesmåder tillader hver kvinde at finde den, der er mest egnet til dem.

Indhold:

  1. Hvad er p-piller?
  2. Køb af p-piller uden recept (online)?
  3. Hvordan virker p piller?
  4. Typer af hormonel prævention?
  5. P-pillen liste, mærker, pris?
  6. Køb Yasmin P-piller

Hvad er p-piller?

Orale præventionsmidler giver en næsten 100% effektiv beskyttelse, og bruges af millioner af kvinder rundt om i Europa. Den brede vifte af prævention, der kan indtages oralt, betyder, at du har evnen til at vælge den bedste og mest komfortable prævention for dig og din krop.

Kombinationen pille er en af de mest sikre præventions lægemidler, der hjælper med at forhindre uønskede graviditeter for dem, der er seksuelt aktive. Denne pille indeholder både hormonet østrogen og hormonet gestagen. Kombinationen pille vil beskytte dig fra den første dag (hvis opstarten af pillen er på den første dag i menstruationscyklus). Det er start-up på den første dag i menstruation. Du kan også starte på dag 2-7 i cyklus, men så er det vigtigt, at det anvendes andre præventionsmidler, såsom kondomer, ud over p-piller i de første syv dage. Bestille p piller over nettet nu.

Hvis man er tilfreds med den præventionsmetode, der anvendes før, bør man kun fortsætte med at bruge det, og hvis du aldrig har brugt en præventionsmetode før, det er vigtigt, at du får den anbefalede prævention fra sundhedspersonale. Du kan også læse mere om de forskellige p-pillene.

Køb af p-piller uden recept (online)?

Du kan bestille p-piller online uden recept fra din læge. At købe præventions lægemidler uden recept er lovligt muligt ved at udstede en recept på nettet (fjerndiagnose).

Alt du skal gøre er at udfylde et relativt kort online spørgeskema, og p-piller vil så blive sendt direkte fra postordreapoteket til dit hjem.

Tilgængelig for Danmark, Tyskland, Grønland, Færøerne, England, Spanien, Sverige og Polen.

Det juridiske retsgrundlag for p-piller i håndkøb (online shopping) er EU's patient-mobilitetsdirektiv.

Hvordan virker p piller?

Hormonerne indeholdt i hormonelle p-piller virker på flere måder. Hovedfunktionen er at forhindre ægløsning ved at tro, at ægløsning allerede har fundet sted. Det betyder, at et æg ikke frigives til befrugtning. Hormonerne forårsager også en fortykkelse af cervikal slim for at begrænse sædets bevægelse. Endelig forbliver formen på livmoderen tyndere, hvilket gør det sværere for et æg at bosætte sig.

Typer af hormonel prævention?

Den bedst kendte type hormonel prævention er den kombinerede antikonceptionspille, som er tilgængelig i 25 forskellige typer. Disse piller indeholder alle et kunstigt østrogen og et kunstigt progestagen. Mini-pillen er en anden type p-piller og anbefales normalt til kvinder, der er allergiske over for den kombinerede pille. Mini-pillen indeholder kun kunstig progestagen og ingen østrogen. P-piller placeres på et hudområde og ændres kun en gang om ugen. Patchen leverer over støvet den stadige dosis hormoner for at forhindre graviditet. Den antikonceptive ring er indsat i vagina og vil blive udskiftet efter tre uger. Alle disse metoder giver 99% beskyttelse mod graviditet, hvis de anvendes korrekt.

P-pillen liste, mærker, pris?

Hvad koster p piller?

På Apoteket tilgængelige præventionsmidler til kvinder med priser:

P-piller liste, mærker, pris
Generisk (Varemærke) Dosis på Billigste priser Bestil NU
Yasmin [Bedstsælgende!]
(Ethinylestradiol Drospirenon)
0,03mg + 3mg kr402.74 KØB
Mircette
(Mercilon, Mircera)
0.15/0.02mg kr255.68 KØB
Levodonna
(Levlen)
0.03/0.15mg kr274.87 KØB
Desogestrel
(Desogen)
20/150mcg kr166.17 KØB
Ortho Tri-Cyclen
(Cilest, Norgestimat)
50mg kr652.09 KØB

Køb Yasmin P-piller

Yasmin er lige så sikker som andre p-piller. Køb Yasmin p-piller - er en kombinationstypen, dvs at der i hver pille er den samme mængde hormon. Danmarks mest solgte Yasmin p-piller. I Yasmin er der drospirenon, som er et progesteron lignende stof og ethinyletradiol, som er et østrogen lignende stof. Det, der adskiller Yasmin fra de andre p-piller i denne gruppe, er drospirenon. Dette stof er en ny form for progesteron ligenende hormon og der findes ikke andre p-piller som indeholder dette stof.

Da det er den nyeste slags p-piller i kombinations gruppen, er der derfor ikke andre slags p-piller der ligner den og derfor er der ingen konkurrence til Yasmin, hvilket betyder at de er dyrere end andre p-piller. Der findes flere forskellige p-piller, som også er kombinationspræparater f.eks. gynera eller minulet, men da de indeholder en anden slags gestagen hormon, er det ikke sikkert, at du vil få lige så få gener af dem som af Yasmin.

Det er gestagenindholdet i p-pillerne, som gør, at kvinden ikke udvikler et æg og ikke får ægløsning, som hun ellers normalt ville gøre, hvis hun ikke spiste yasmin p-piller.

Udover at forhindre at et æg udvikler sig, indvirker p-piller også på den slimhinde, der findes i livmoderhalskanalen og i selve livmoderen. Ved at gøre slimen i livmoderhalskanalen uigennemtrængelig for sædceller og slimhinden i livmoderen uimodtagelig for et befrugtet æg, forhindrer p-piller, at kvinden bliver gravid.

Der findes tre slags hormonmidler mod graviditet:

  • Hormonspiral, der afgiver hormonet gestagen
  • Kombinationsmidler, der indeholder hormonerne østrogen og gestagen
  • Midler, der kun indeholder hormonet gestagen (minipiller)

Man kan bruge nødprævention, hvis man har haft samleje og glemt sin p-pille. Nødprævention skal tages hurtigst muligt og senest 72 timer efter samlejet. Kigger man overordnet på sammenhængen mellem p-piller og risikoen for at få kræft, viser det sig, at p-piller ikke øger risikoen for kræft. Der er endda nogle kræftformer, som p-piller har en positiv effekt på. Det drejer sig om kræft i æggestokkene og kræft i livmoderhulen. P-piller er en meget sikker form for prævention. Ud af 100 kvinder, der spiser p-piller i et år, oplever 1-2 kvinder at blive gravide. Hvis kvinden glemmer at tage en p-pille, skal hun tage den, så snart hun opdager det. Også selv om det så betyder, at hun skal tage to piller på en dag. Dette er ikke p-piller til katte.