Medicin DK
 

Køb Benzodiazepiner Online: 4-7 dage Hurtig Levering

Ønsker du at købe benzodiazepiner online i håndkøb uden recept?

Denne guide vil lære dig, hvordan du køber god 100% kvalitet Benzodiazepiner på nettet med hurtige 4 -7 dage levering til Danmark Grønland og Færøerne.

Benzodiazepiner er ikke håndkøbsmedicin, men du stadig bestille fra udmærket apoteker på internettet.

køb benzodiazepiner online
Køb af Benzodiazepiner på nettet

Indholdsfortegnelse:

 1. Hvad er Benzodiazepiner?
 2. Hvordan virker Benzodiazepiner?
 3. Benzodiazepiner brug
 4. Benzodiazepiner liste
 5. Gade brug
 6. Lægemiddel effekt
 7. Afhængighed
 8. Langtidsbrug
 9. Overdosering risiko
 10. Graviditet
 11. Juridiske status

Hvad er Benzodiazepiner?

Denne gruppe af lægemidler er også kendt som beroligende og sedativa. De mest kendte er formentlig diazepam (Valium) og nitrazepam (Mogadon). Benzodiazepiner dybest set falder i to grupper – den anxiolytika (til behandling af angst) og hypnotika (til behandling af søvnløshed).Benzodiazepiner er nyttige lægemidler til behandling af en række sundhedsmæssige betingelser og på grund af deres bivirkninger og muligheden for afhængighed, de er stadig egnede som rutinemæssige sovende tabletter, og de er en effektiv behandling for depression.

Hvordan virker Benzodiazepiner?

Benzodiazepiner virker ved at deprimere den del af hjernen, der kaldes retikulært aktiveringssystem, der regulerer hjernens aktiviteter. De gør dette ved at øge virkningen af et stof kaldet gamma-amino-smørsyre (GABA), et kemikalie, der er involveret i at bremse signalstoffet i hjernen.

Benzodiazepiner brug

Mens alle benzodiazepiner væsentlige har den samme handling i hjernen, nogle berolige sin aktivitet i højere grad, hvilket gør visse lægemidler mere egnet til behandling af angst og andre til behandling af søvnløshed. Benzodiazepiner bruges også i anæstesi, og til behandling af epilepsi og muskelspasmer. De kan også ordineres til folk, der oplever en episode af Mania – en psykisk lidelse, der indebærer overdreven aktivitet og lange perioder uden søvn.

Benzodiazepiner liste

Behandling af Angst:
Generisk (Varemærke) Dosis på Billigste priser Bestil NU
Alprazolam
(Alprox, Tafil, Xanax)
0.25mg, 0.5mg,
1.0mg
kr 743,75 KØB
Bromazepam
(Bromam, Lexotan, Lexotanil)
1.5mg, 3.0mg kr 868,75 KØB
Diazepam
(Apozepam, Hexalid, Stesolid)
10.0mg kr 868,75 KØB
Lorazepam
(Temesta, Ativan)
1.0mg kr 806,25 KØB
Behandling af Søvnløshed
Generisk (Varemærke) Dosis på Billigste priser Bestil NU
Nitrazepam
(Pacisyn, Mogadon)
5.0mg kr 868,75 KØB
Zolpidem
(Stilnoct, Zonoct, Ambien)
10.0mg kr 993,75 KØB
Zopiclon
(Imoclone, Imovane, Imozop)
10.0mg kr 868,75 KØB

Relaterede: Modafinil køb i Danmark uden recept (læs mere)

Gade brug

Benzodiazepiner sluges i stort tal eller kan injiceres ved at knuse tabletter eller injicere gelé fra kapsler. Dosisniveauer varierer, men daglige doser på 15 gange det normale terapeutiske område er blevet rapporteret. Benzodiazepiner er ofte blandet med andre lægemidler. I Tyskland og England, for eksempel en nylig tendens har været brugen af Temgesic (Opiate) og Temazepam (benzodiazepin) i kombination.

Benzodiazepiner anvendes, både for at forøge virkningen af andre svækkende lægemidler og for at lindre bivirkninger af andre lægemidler. Paradoksale virkninger kan forekomme ved store doser.

Lægemiddel effekt

Benzodiazepiner handle på den del af hjernen er forbundet med angst, reducere spændinger og fremkalde søvn. Selv ved lave doser, benzodiazepiner kan påvirke mentale og fysiske funktion, men mindre end alkohol. Ved højere doser, de producerer berusede og undertiden aggressiv adfærd.

Overraskende, at blande benzodiazepiner med barbiturater, alkohol eller opiater producerer en stimulerende virkning, som øger årvågenhed og tillid.

Afhængighed

Ved lave doser inden for det terapeutiske område udvikles tolerancen ikke i nogen større udstrækning, og der indberettes kun små stigninger i doserne over tid. Men blandt de gade brugere, der bruger store mængder, udvikler tolerancen til den beroligende effekt (men ikke til de beroligende virkninger) hurtigt og doserne eskalerer.

Afhængighed kan også udvikle sig hurtigt, og nogle mennesker rapporterer abstinenssymptomer efter kun fire ugers brug ved terapeutiske (lav) doser. Folk varierer i sværhedsgraden af symptomer, de oplever. Blandt langsigtede og tunge brugere, panikanfald, følelser af unrealitet, forvrængning af perception, svedtendens, rastløshed og tremor er almindelige.

Pludselig tilbagetrækning fra benzodiazepiner er farlig, da krampeanfald kan forekomme. Derfor bør tilbagetrækning fra stoffet være gradvis og gennemføres under lægeligt opsyn. Tilbagetrækning fra benzodiazepiner kan være foruroligende, fordi symptomerne ofte holder i mange måneder.

Langtidsbrug

Virkningerne af langvarig brug af benzodiazepiner omfatter mental forvirring, hukommelsestab, depression, aggressiv adfærd og tab af fysisk koordination.

Indsprøjtning med snavsede eller brugte kanyler kan forårsage alvorlige infektioner som hepatitis B, blodforgiftning og hiv-infektion. Indsprøjtning knuste tabletter eller gelé (fra grønne kapsler) kan forårsage alvorlige kredsløbsproblemer og i nogle tilfælde, tab af lemmer.

Overdosering risiko

Døden fra overdosering er sjælden med denne gruppe af lægemidler, fordi store doser er nødvendige, men risikoen stiger, hvis benzodiazepiner blandes med opiater, barbiturater eller alkohol.

Graviditet

Babyer født til mødre, der fortsætter med at tage benzodiazepiner under graviditet kan have abstinenssymptomer, som omfatter tremor, irritabilitet, hyperaktivitet og hektisk sucking. Abstinenssymptomer kan være mere alvorlige end forventet fra moderens dosis, som narkotika ophobes i barnet over tid.

Tilbagetrækning fra benzodiazepiner bør være gradvist over et par uger.

Juridiske status

Benzodiazepiner er receptpligtige lægemidler og klasse C-kontrollerede lægemidler (skema 4), undtagen temazepam, som blev flyttet til Schedule 3 den 15 januar 1996. Det betyder, at de kan være i besiddelse af lægeordineret form uden recept, men det er en lovovertrædelse at give dem til andre. Alle benzodiazepiner bære de samme sanktioner, som anført nedenfor.